ROMÂNIA BREAKING NEWS

Foto-Video: Noul tren de lux pe ruta Bucuresti – Arad

Foto-Video: Noul tren de lux pe ruta Bucuresti – Arad

Astra introduce un tren de lux pe ruta Bucuresti – Arad. Producatorul de vagoane Astra intra pe piata transportului feroviar de calatori prin introducerea unui tren nou pe ruta Bucuresti – Arad. Alte rute pe care urmeaza sa opereze sunt Timisoara – Baia Mare si Timisoara – Viena, a spus pentru Economica Valer Blidar, proprietarul companiei. Astra Vagoane Calatori Arad a prezentat recent nou sau tren, denumit Transcarpatic.

Aceasta va fi introdus in circulatie pe ruta Arad – Bucuresti pana pe data de 15 ianuarie, a spus Valer Blidar. Potrivit lui, pretul unui bilet de calatorie nu va fi mai mare decat cel al concurentului CFR Calatori.

Video: ASTRA TRANSCARPATIC

Video: Vagoanele ASTRA (Transcarpatic) în Brazilia (Romanian-built waggons at Estrada de Ferro Carajás, Brazil)

Foto: ASTRA (Transcarpatic)

astra-2

astra-3

astra-6

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: