ROMÂNIA BREAKING NEWS

Foto: Premierul Republicii Moldova a discutat cu reprezentanții Uniunii Naţionale a Veteranilor Războiului de pe Nistru

Foto: Premierul Republicii Moldova a discutat cu reprezentanții Uniunii Naţionale a Veteranilor Războiului de pe Nistru

Premierul Ion Chicu a discutat astăzi cu reprezentanții Uniunii Naţionale a Veteranilor Războiului pentru Independenţă.

La începutul ședinței, Șeful Executivului a spus:  „Avem intenția să eficientizăm comunicarea, astfel încât deciziile Guvernului să satisfacă nevoile veteranilor de război. Vom merge, pas cu pas în funcție de posibilități, între timp ne vom îngriji să creștem aceste posibilități.”

Reprezentanții Uniunii Veteranilor au enumerat o serie de probleme care le confruntă, în special, ce țin de protecția socială a veteranilor, cheltuielile pentru necesitățile medicale, distribuirea indemnizațiilor unice și altele. Veteranii au solicitat examinarea posibilității de a fi scutiți de plata taxelor vamale și a accizelor pentru mijloacele de transport importate.

Primul ministru a cerut responsabililor prezenți să pregătească recomandări și decizii pentru soluționarea problemelor enumerate de către veterani.

Pentru a gestiona eficient problemele veteranilor, s-a luat decizia de resuscitare a Consiliului național pentru problemele veteranilor de război, conducerea căruia veteranii au propus să fie preluată de dl. Victor Gaiciuc, Ministrul Apărării.

Sursa foto: Guvernul Republicii Moldova

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: