ROMÂNIA BREAKING NEWS

(FOTO) Breaking News! Londra: Explozie la stația de metrou Bakers Station. Poliția londoneză a evacuat zona!

(FOTO) Breaking News! Londra: Explozie la stația de metrou Bakers Station. Poliția londoneză a evacuat zona!

Actualizare 01:20 / 20.11.2015: Alarmă falsă! Poliția londoneză () confirmă explozia controlată și anunță că automobilul suspect nu prezenta pericol. Poliția mulțumește celor care au fost vigilenți și au alertat prezența automobilului suspect. Zona a fost redeschisă circulației.

Azi 19 noiembrie 2015, în perimetrul stației de metrou Bakers (Bakers Street) din Londra a avut loc o puternică explozie în jurul orei 11.30 A.M. Inițial stația de metrou și perimetrul exterior acesteia au fost evacuate de poliție după ce în zonă a fost identificată o mașină suspectă. Automobilul fiind parcat pe contrasens de ceva timp, a stârnit temeri printre trecători care au anunțat poliția. Explozia se pare că a fost una controlată de pirotehniștii poliției londoneze. Între timp poliția a redeschis accesul trecătorilor spre stația de metrou Bakers.

Bomba_BakerStreet_Londra (1)

Bomba_BakerStreet_Londra (10)

Bomba_BakerStreet_Londra (9)

 

Bomba_BakerStreet_Londra (15)

Bomba_BakerStreet_Londra (16)

Bomba_BakerStreet_Londra (14)

Bomba_BakerStreet_Londra (13) Bomba_BakerStreet_Londra (12)

Bomba_BakerStreet_Londra (11)

Bomba_BakerStreet_Londra (8)

Bomba_BakerStreet_Londra (7)

Bomba_BakerStreet_Londra (6)

Bomba_BakerStreet_Londra (5)

Bomba_BakerStreet_Londra (1)

Bomba_BakerStreet_Londra (3)

Bomba_BakerStreet_Londra (4)

Publicat de romaniabreakingnews.ro Surse foto: dailystar.co.uk, Westminster MPSJerry DaykinJordaan ShelleyCircle line

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: