ROMÂNIA BREAKING NEWS

CE LIPSEȘTE DIN BIOGRAFIA lui MIHAI RĂZVAN UNGUREANU, fost prim ministru al…ROMÂNIEI si viitor candidat la prezidențiale ?

Fiecare țarã are primul ministru ….pe care il meritã!  Comparat cu …exsecuristii din PSD,care erau…copii de cor(bisericesc),cum zice frantzuzul ! N’o sã-mi spuneti cã BÃSESCU nu stia cele descrise mai jos,când l-a numit !!! Curând,curând de tot ,pe MRU îl vom vedea PRESDINTELE ROMÂNIEI!!

CE LIPSEȘTE…DIN BIOGRAFIA OFICIALÃ A MIROBOLANTULUI INTELECTUAL MIHAI RĂZVAN UNGUREANU,ex prim ministru si viitor candidat la la presidentiale?

 1)În decembrie 1989 când la Iași ,în Universitate s-au semnalat primele proteste-mișcări anticomuniste, membrul CC al UTC Mihăiță Ungureanu, proaspăt sosit ca delegat-aplaudac de la mărețul Congres PCR prezidat de tov. Ceaușescu, de data asta pe post de „ochiul și timpanul”, mai multe surse confirmă că acesta observa atent tot ce mișcă contra și întocmea liste negre cu studenții protestatari.

 2)Printre limbile străine cunoscute de MRU este și limba ebraică, evident având în vedere originea etnică evreiască și studiile sale. Interesant e că evită mereu să menționeze acest lucru!

 3)MRU ARE INIȚIERI GRELE ÎNTR-ALE (IUDEO-)MASONERIEI ȘI A ALTOR ACTIVITĂȚI EZOTERICO-OCULTE SPECIFICE SOCIETĂȚILOR DISCRETO-SECRETO-INIȚIATICE, FIIND MASON DE VREO 20 DE ANI, AZI CU UN GRAD DESTUL DE MĂRICEL.

 4)O parte din studiile si-activitățile de la începutul carierei sale fulminante au fost finanțate și de un celebru infractor internațional, evreul Mark Rich, unul dintre jolly-jokerii marilor „magnați” evrei ai lumii, anume Rotschilzii, și ai diverselor servicii secrete israeliene, coinițiator în România anilor ’90 a mai multor tunuri financiare precum și al TUNULUI TUNURILOR de la ROȘIA MONTANĂ. Mark Rich a fost condamnat până la urmă în SUA și dat în urmărire internațională de către FBI, dar s-a refugiat în Israel, apoi Elveția pentru a nu fi extrădat. La presiunea finanței evreiești mondiale în sprijinul căreia a dat megațepe internaționale, a fost grațiat (la interventia mafiei ovreiesti atotputernice î USA),personal de fostul Președinte al SUA Bill Clinton.

 5)O altă parte dintre studii i-a fost finanțată de Dinu Patriciu, căruia i-a și mulțumit public pentru asta în 2004.

 6)Odată cu investirea ca ministru de externe în 2004 și-a declarat susținerea pentru montarea portretului distrugătoarei României postbelice a evreicei Ana Pauker, chiar în sediul ministerului de externe român. Reprezentanții AAAPE i-au cerut în public ministrului Ungureanu să îndepărteze tabloul Anei Pauker, însă acesta a refuzat, recunoscând însă că inițiativa afișării tabloului îi aparține!!! Pentru cei ce nu știu evreica si tov. Ana Pauker a fost nr. 1 în România sovietizată, cetățean sovietic și agent NKVD. Cu titlul de înaltă considerație, Stalin i-a conferit gradul de colonel.

 7)Fostul ambasador al României la Moscova, Dumitru Prunariu: „La numirea mea ca ambasador în Federația Rusă 2004 reprezentanți ai Parlamentului României au insistat pe o misiune permanentă a noastră legată de Federația Rusă, și anume urmărirea problemei TEZAURULUI ROMÂNIEI (confiscat de bolșevici în 1918). Total surprinzător și de neînțeles pentru mine nici acum, în aprilie 2005 am primit ordin scris de la MAE, trimis de dl Leuștean (servantul și subordonatul lui MRU) în numele lui Mihai Răzvan Ungureanu, să nu mai abordez în nici un fel și sub nici o formă problema Tezaurului”!!!

 8)Octombrie 2005 acordul dintre guvernele României și Ungariei, conceput de Ungureanu și plasat „pe sub masă” la semnat în cadrul primei reuniuni guvernamentale București-Budapesta, o parte din averea Fundației private Gojdu rămase în Ungaria a fost transferată ilegal statului ungar, în ciuda opoziției Bisericii Ortodoxe Române, executoarea testamentară, care a cerut respectarea Testamentului lui Emanuil Gojdu. Guvernul român ar fi trebuit să achiziționeze contra cost o parte din „Curțile Gojdu” din Budapesta și a oferit părții maghiare posibilitatea constituirii unei fundații comune, care să continue munca filantropică inițiată de Gojdu, până când în 2004, când brusc partea ungară a vândut Curțile Gojdu din Budapesta unei firme off-shore din Cipru, al cărei proprietar este o companie israeliană, „Autoker Holding Rt”, reprezentanții ei afirmând că vor transforma Curțile Gojdu într-un centru comercial și de agrement.

 9) MRU vizitează Federația Rusă și susține că după suspecte discuții între patru ochi cu Patriarhului Întregii Rușii Alexei II-lea (în realitate fost ofițer acoperit cu grad de general în serviciile secrete sovietice) a transmis acestuia un mesaj din partea Patriarhului Teoctist – afirmație respinsă imediat de Biserica Ortodoxă Română????. Patriarhia Română a fost de-a dreptul enervată de o asemenea intruziune „abuzivă și mincinoasă” în relațiile externe ale Bisericii, într-un moment în care relațiile dintre cele două Biserici erau la fel de „încordate” ca întodeauna, din cauza pretențiilor Bisericii Ruse asupra Basarabiei.

 10) În mai 2006, MRU a declarat public că cetățenii din așa numita Republică Moldova vorbesc „o variantă a limbii române”, un fel de „light Romanian” dând din nou apă la moară celor ce susțin că acolo nu trăiesc români, ….ci moldoveni.

 11) MRU a primit de 2 ori premiul „Felix Posen” în 1997 și 1998, acordat de Universitatea Ebraică din Ierusalim, Israel.

 12) În toamna anului 2009 MRU a fost acuzat de fostul purtător de cuvânt al SRI – Nicolae Ulieru că ar fi agent al unei puteri străine. „Eu, când am auzit de numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, am avut o tresărire. Mi-am spus: oare președintele chiar nu știe cine e omul ăsta, sau SRI nu l-a informat?”

 13)Bombonica de pe tortul faptelor eroice ale patriotului MIHAI RĂZVAN UNGUREANU a fost așezată cu ocazia „încheierii”(??!!) relațiilor veșnic tensionate româno-ruse, când, ca ministru de externe al României, a semnat în 2005 cu ministrul de externe rus Lavrov, cel mai păgubos act de politică externă postdecembrist pentru România „Legea pentru ratificarea Protocolului dintre România și Rusia privind inventarierea relațiilor bilaterale”. MRU a declarat ulterior că: „NU EXISTĂ PROBLEME ÎNTRE ROMÂNIA ȘI FEDERAȚIA RUSĂ”!!!???  Astfel România, prin UITARE(?!) își ia ADIO OFICIAL, de bună voie, prin trădare, de la România de Est (Basarabia), Tezaurul României sechestrat la Moscova de Lenin în 1918 și „uitat/pierdut” de sovietici/ruși, etc, etc. Adică tot ce a fost s-a cam …. șters/uitat dintr-o semnătură a patriotului romãn,MIHAI RĂZVAN UNGUREANU….. , bineînțeles în favoarea Rusiei și spre enorma pagubă a României!!!

Uitați de Basarabia, de Tezaur…

RBNPRESS

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

  • Mihai spune:

    Un articol scris cu ura, continand si unele „fapte” care nu sunt dovedite cu niciun document oficial, plin de ura la adresa evreilor, scris de un antisemit care spera sa ii starnesca pe cei care au ceva impotriva evreilor, un popor cu oamerni ca oricare altii.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: