ROMÂNIA BREAKING NEWS

Fostul premier al României Victor Ponta a primit cetățenia Republicii Serbia. „Serbia cel mai bun vecin și prieten al României”

Fostul premier al României Victor Ponta a primit cetățenia Republicii Serbia. „Serbia cel mai bun vecin și prieten al României”

Fostul premier al României Victor Ponta a primit cetățenia Republicii Serbia. Știrea a fost publicată în cotidianul belgrădean BLIC, se citește Bliț.  Prezentat ca președinte al Comisiei Parlamentului României pentru Afaceri Europene, a fost prezent în anul ce a trecut la la o ședință a Parlamentului Serbiei unde a recomandat drumul spre Europa, ședință condusă de actualul preşedinte Aleksandar Vucic (se pronunță Vucici) a promis susținere și a amintit ceea ce tuturor le place să audă sau să spună „Serbia cel mai bun vecin și prieten al României”

Nu știu dacă afirmația poată fi și susținută dar se folosește și invers spre liniștea celor ce ne învaţă termeni ca diplomatic correctly. Blic nu uită să amintească că demisia lui Ponta a survenit în urma protestelor iscate de tragedia din clubul de noapte care a făcut 64 de victime și prezintă chiar un material video din timpul protestelor.

blic.rs/vesti/politika/blic-saznaje-bivsi-rumunski-premijer-viktor-ponta-dobio-srpsko-drzavljanstvo/468rd7p

Corect, bune și frumoase. Mai jos în pagină ziarului se prezintă o ştire şi un clip video cu renumitul cantautor George Balașevici o melodie cu un text ce a făcut ca multe posturi radio sau tv să nu-l prezinte deoarece ca și la noi și la ei și mai peste tot adevărul supără. Ce adevăr prezenta Deorge Balașevici? Cam ce spunea Gunoaie de grajd au ajuns în parlament, din totdeauna leneşii caută posturi de conducere căci pâinea parlamentarului cauzează dependentă de putere devine narcotic.

Prieteni români/sârbi ce soartă avem?

Bântuie în lume un sindrom dar în Balkani e mai vizibil, tare şi la putere. Doctor Balasevici a diagnosticat sindromul dar antidotul Țepeș a fost demult îngropat.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: