ROMÂNIA BREAKING NEWS

Forțele ucrainene au reușit sigilarea graniței cu Federația Rusă ?

Forțele militare ale Ucrainei și grănicerii ucraineni au reușit azi (20 iunie a.c.) să încheie operațiunea de sigilare a frontierei cu Federația Rusă. Anunțul a fost făcut în această dimineață de  președintele Radei Supreme de la Kiev, Alexandr Turcinov, care a avut în prealabil o întâlnire cu militari din cadrul ministerului Apărării al Ucrainei. 

Video:

„Министерство обороны информирует, что наши подразделения вооруженных сил подошли к населенному пункту Изварино – и тем самым фактически завершили операцию по перекрытию границы”, – сообщил Турчинов. Он попросил также депутатов поддерживать украинских силовиков и не допускать „паники” в выступлениях, ведь временами называются цифры погибших, которые не соответствуют действительностиИсточник: http://censor.net.ua/v290739

”Ministerul Apărării m-a informat că unitățile Forțelor Armate au ajuns în localitatea de frontieră Izvarino și practic au încheiat, astfel, operațiunea de închidere a frontierei”, a declarat Turcinov.

În aceiași declarație, Turcinov a cerut clasei politice  să-i susțină pe militarii ucraineni și să aibe grije de acum înainte ce declarații fac în legătură cu conflictele din Estul Ucrainean pentru întării încredera populației și a militarilor.

Sursa: Цензор.НЕТ

Cu toate că operațiunea  militară de închidere a graniței cu Federația Rusă practic ar fi fost finalizata încă de ieri 19 iunie a.c. un corespondent  ucrainean a reușit să surprindă cu camera video, tot ieri 19 iunie,  deplasarea unei coloane de „teroriști pro-ruși” prin Lungansk cu echipament de război rusesc, blindate, camioane, soldați înarmați care se deplasau dinspre graniță.

Video de la domnul  Igor Shevchuk

Redactor RBN

Remus Constantiniuc

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.