ROMÂNIA BREAKING NEWS

Forțele aeriene ucrainene au dat o grea lovitură insurgenților proruși. Operațiunile aeriene continuă

Forțele aeriene ucrainene au dat o grea lovitură insurgenților proruși. Operațiunile aeriene continuă

 Aviația ucrainiană a executat noaptea trecută  5 lovituri aeriene de mare precizie. Loviturile aeriene  au produs victime masive printre teroriștii proruși, a anunțat purtătorul de cuvânt al operațiunii antiteroriste, Vladislav Seleznev, care a precizat că ar fi fost uciși cel puțin 1.000 de teroriști din mai multe locații.

„Aviația militară a distrus două baterii de mortariere, două cisterne cu combustibil, trei transportoare blindate, un număr considerabil de autovehicule și muniție. În apropiere de orașul Perevalsk, un punct strategic, au fost lovite 10 transportoare blindate și 15 autovehicule militare de alte tipuri”– Vladislav Seleznev,  purtătorul de cuvânt al operațiunii antiteroriste.

Un alt atac ar fi vizat o tabără teroristă din apropierea localității Dzerzhinsk. Loviturile aviației ucrainiene ar fi provocat decesul a cel puțin 500 de teroriști.

Atacul aerian al forțelor aeriene ucrainene la care face referire  Seleznev, poate fi considerat ca parte a planului anunțat Vineri 11 iulie,  de președintele Petro Poroșenko care a declarat ca:

„Îi vom captura și îi vom distruge pe autorii atacului cu rachete”

 Această reacțe a președintelui Petro Poroșenko, este un răspuns la atacul declanțat de teroriștii pro-ruși din estul Ucrainei, în care cel puțin 30 de militari și polițiști ucraineni au fost uciși  într-un atac insurgent care a avut loc vineri și a vizat un punct vamal situat la frontiera dintre Ucraina și Rusia.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.