ROMÂNIA BREAKING NEWS

Fitbit, compania americana care a cumparat Vector Watch, a deschis un centru de cercetare în România

Fitbit, compania americana care a cumparat Vector Watch, a deschis un centru de cercetare în România

Compania americană Fitbit, producătorul de brăţări de fitness, care vinde anual peste 20 de milioane de astfel de brățări, a inaugurat oficial centrul de cercetare-dezvoltare din România. În prezent la centru lucrează 100 de oameni şi mai sunt deschise alte 20 de tipuri de poziţii, angajările în primăvară. Fitbit are vânzări anuale de peste 2 miliarde dolari şi un număr de 1.700 de angajaţi.

Fitbit spune despre centrul de la București că este cel mai mare pe care compania îl are în afara SUA

Managementul, designul şi software engineering vor fi activitățile complexe realizate din cadrul noul biroul din România, pentru toate produsele companiei.

De exemplu, dezvoltarea aplicaţiilor Fitbit pe care utilizatorii le vor instala pe telefoanele mobile, dar şi pe partea de software din cloud vor fi realizate la acest biroul din Bucureşti. Tot aici se vor face şi teste cu viitoare produse.

În prezent, compania are peste 20 de tipuri de poziţii deschise, Fitbit căutând specialişti pentru firmware engineering, software development, product management, design şi nu numai. Reprezentanţii Fitbit nu au vrut să spună cu cât ar putea creşte numărul de angajaţi în următorul an, însă au lăsat de înţeles că ar putea fi vorba de câteva zeci de persoane.

Centrul Fitbit are sediul la etajul al doilea al clădirii de birouri aflate pe Bulevardul Aviatorilor 8 din Piaţa Victoriei.

La evenimentul de deschidere au participat şi cei doi fondatori ai companiei, James Park (CEO) şi Eric Friedman (CTO),

Fitbit a vândut în istoria sa peste 67 milioane de terminale şi spune că peste 50 de milioane de uşeri s-au înregistrat în aplicaţiile companiei.

Recent, compania a lansat cel mai sofisticat smartwatch al său, modelul Ionic care se va lansa în octombrie şi va costa 350 de euro.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: