ROMÂNIA BREAKING NEWS

Fiii lui Ianukovici AU FUGIT DIN UCRAINA !

UIA_737_landing_at_KBP

Din Ucraina în regim de urgență au decolat 2 avioane având la bord familiile fiilor lui Victor Ianucovici.

Despre aceasta a anunțat deputatul poporului Oleg Leașenko pe pagina sa de facebook citat de gazeta.ua.

În postarea sa Leașenko a zis că nu demult sursele sale din procuratura Donețk l-au informat că de pe aeroportul Donețk au decolat 2 aeronave cu familiile fiului mai mare și a mezinului președintelui Ucrainei Victor Ianukovici.

Într-un terminal VIP a aeroportului ”BORISPOLI” la moment se află  deputații Partidului Regiunii Salido și Povalii care vor să fugă de furia poporului. Deci lăsații să fugă și să nu se mai întoarcă a mai adăugat Leașenko.

Sursa: deschide.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.