ROMÂNIA BREAKING NEWS

Festivalul de Poezie și Epigramă ”Romeo și Julieta la Mizil” la ediția a IX-a

Festivalul de Poezie și Epigramă ”Romeo și Julieta la Mizil” la ediția a IX-a

Au început înscrierile la festivalul de Poezie și Epigramă ”Romeo și Julieta la Mizil”! Aflat la ediția a IX-a, festivalul se adresează românilor de pretutindeni, care scriu poezie și epigramă, indiferent dacă sunt debutanți, au puțină experiență literară sau sunt scriitori consacrați. Cei care vor să se înscrie o pot face pe site-ul www.romeojulietalamizil.ro

Premiile sunt, în total, de 4000 de lei pentru ambele secțiuni, Poezie și Epigramă. Coordonatorii festivalului sunt profesorii Bădicioiu Laurențiu și Minea Victor , iar evenimentul este organizat și susținut de Fundația Culturală ”Romeo și Julieta la Mizil” și Liceul Teoretic ”Grigore Tocilescu”. Premierea are loc la Mizil, pe 30 ianuarie 2016, la Mizil. Invitatul de onoare al festivalului este cunoscutul scriitor sârb, Adam Puslojic.

regulament_romeo_si_julieta_la_mizil_2014_20151

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: