ROMÂNIA BREAKING NEWS

Faliment la graniţele României! Lovitură pentru gigantul Carrefour în Bulgaria

Faliment la graniţele României! Lovitură pentru gigantul Carrefour în Bulgaria

Unul dintre cele mai importante lanţuri de hypermarketuri trece prin clipe grele. Carrefour a primit o lovitură extrem de dură. A dat faliment în Bulgaria. KMB Bulgaria, operatorul bulgar al lanţului de supermarketuri a intrat în faliment, conform Curtea din Sofia.

În Bulgaria, Carrefour operează în franciză, francizatul fiind compania grecească Greece’s Marinopoulos Group, conform economică.net.
Decizia Curţii a venit după o cerere de intrare în faliment depusă în iunie 2016 de către Greece’s Marinopoulos Group, conform economica.net citat de romaniabreakingnews.ro

KMB Bulgaria a acumulat datorii de aproximativ 93,5 milioane de euro şi este pe pierdere din 2011. În 2016, administratorii societăţii au încercat să vândă pentru 231,6 milioane de euro două supermarketuri Carrefour situate în mall-uri din Sofia, dar nu a reuşit, mai spune sursa citată.

RBN Press / București / 18.02.2017

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: