ROMÂNIA BREAKING NEWS

Fabrică de 30 milioane de dolari la Brașov pentru Mercedes

Fabrică de 30 milioane de dolari la Brașov pentru Mercedes

O firmă chineză va construi o fabrică de 30 milioane de dolari la Brașov, care va livra piese pentru Mercedes
Compania Ningbo HuaXiang Electronic Co Ltd din China, care activează în domeniul componentelor auto, va învești 30 milioane dolari la Brașov, într-o nouă hală de producție ce va fabrica piese și accesorii pentru autoturismele Mercedes. Beneficiarul investiției este compania germano-romană Hib Rolem Trim, iar proiectul va fi demarat în primul trimestru al anului viitor și va fi finalizat până la jumătatea anului 2019, potrivit News.ro.
Cele două companii au semnat vineri la București un memorandum pentru demararea acestui proiect ce va avea o suprafață de 15.000 metri pătrați și va creea 265 noi locuri de muncă.
„În cadrul noii investiții se vor fabrica piese și accesorii (ornamente) pentru industria auto, constând în produse decorative pentru interiorul autovehiculelor de tipul: decorațiuni pentru bord, consola centrală și ornamente pentru uși pentru producătorul de autoturisme Daimler (Mercedes), clasele A și B”, a precizat investitorul.
Produsele se vor regăsi în mașinile vândute în Europa.
De asemenea, cele două părți au semnat în urmă cu un an o scrisoare de intenție pentru derularea de investiții, în cadrul evenimentului „China (Ningbo) – România Investment Forum”.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: