ROMÂNIA BREAKING NEWS

Extrema dreaptă Europeană se întrunește la Sinaia. Conferința internațională „Europa noastră – Europa Națiunilor”

Extrema dreaptă Europeană se întrunește la Sinaia. Conferința internațională „Europa noastră – Europa Națiunilor”

marine-le-penNaționalista Marine Le Pen (foto), șefa Frontului Național din Franța, se va afla sâmbătă, 16 aprilie, la Sinaia. Aici se va organiza conferința internațională „Europa noastră – Europa Națiunilor”, la care vor participa partidele de orientare  naționalistă din Europa.

Alături de Le Pen, la Sinaia mai este anunțată participarea lui Eduard Ferrand și Ludovic de Danne, tot din Franța, Riccardo Molinari, vicepreședinte al Ligii Nordului din Italia, Tomio Okamura și Radim Fiala, din Republica Cehă, și Marcel de Graaff din Olanda informează

Temele conferinței sunt: ciocnirea civilizațiilor și pericolul dezechilibrului cultural în Europa, deriva instituțională a Uniunii Europene, cronicizarea crizei economice și constrângerile monedei unice, forța culturală a națiunilor, Uniunea Europeană văzută de statele membre din Est, raportul între responsabilitatea politică și birocrația tehnocrată, potrivit unui comunicat de presă al eurodeputatului Laurențiu Rebega, organizatorul evenimentului.

„Conferința noastră este un prim răspuns instituțional în fața provocărilor la care este supusă Europa de astăzi. Ne dorim nu numai clarificarea unor probleme ideologice, ci și evidențierea unor direcții de acțiune – legale, instituționale și democratice – pentru a contracara aceste amenințări și pentru a reveni în zona de echilibru a valorilor care au edificat, de-a lungul unui mileniu, Europa civilizată, puternică și umanistă. Deși o mare parte a presei „mainstream” are o poziție critică față de MENL, dorim să subliniem că demersul nostru este radical, dar NU este extremist. Noi credem că marele risc în viitorul imediat în țările europene este că, în fața atentatelor teroriste și a valurilor de migranți, să se ridice bande ad hoc înarmate, grupuri paramilitare ilegale sau „lupi singuratici” de genul Anders Breivik, care să genereze confruntări și instabilitate cronică. Nu ne dorim așa ceva!”, afirmă, în acest comunicat, Laurențiu Rebega.

Publicat de Gabiriel Negru romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: