ROMÂNIA BREAKING NEWS

Expoziția Internațională de Frumusețe, deschisă la Chișinău

Expoziția Internațională de Frumusețe, deschisă la Chișinău

Astăzi la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” din Chișinău, se deschide cea de-a 19-a ediție a expoziției „Beauty-2016”, care va fi deschisă pînă duminică.

cel-mai-important-eveniment-al-anului-din-industria-frumusetii-expozitia-beauty-2016Expoziția internațională este specializată în produse cosmetice, coafuri, îngrijire corporală, parfumerie și echipament pentru saloanele de frumusețe.

La eveniment vor fi prezenți 37 de participanți autohtoni și din străinătate (Ucraina, Italia, Pakistan, Liban, etc.). Participanții vor prezentat o gamă largă și diversă de produse de îngrijire a pielii, cosmetică decorativă, parfumerie, echipamente moderne pentru saloanele de frumusețe.

În cadrul evenimentului vizitatorii vor putea primi consultanță oferită gratuit de specialiștii în domeniul frumuseții.

Publicat de romaniabreakingnews.ro/Sursa: Expoziția Internațională de Frumusețe, deschisă astăzi la Chișinău

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: