ROMÂNIA BREAKING NEWS

Export de 82 de tone de mere din Republica Moldova, distruse de autoritățile ruse

Export de 82 de tone de mere din Republica Moldova, distruse de autoritățile ruse

Serviciului Federal de supraveghere în domeniul fitosanitar şi veterinar (Rosselhoznadzor) a anunțat despre distrugerea a 82 tone de mere din Republica Moldova de către Direcția sa din regiunile Smolensk și Breansk. Motivul invocat de autoritățile ruse – merele au fost transportate fără documente fitosanitare necesare și cu etichete deteriorate.

În conformitate cu prevederile Regulamentului privind modul de efectuare a controlului fitosanitar pe teritoriul Uniunii Economice Eurasiatice, au fost distruse 82 tone de mere. Marfa, originară din Republica Moldova, a fost transportată pe teritoriul Federației Ruse cu etichete deteriorate și fără acte fitosanitare necesare”, se menționează într-un comunicat de presă al Rosselihoznadzorului.

Fructele au fost nimicite cu ajutorul buldozerului, după care au fost îngropate pe poligonul de stocare a deșeurilor menajere.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: