ROMÂNIA BREAKING NEWS

Explozii pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, la stația de metrou Shuman și în apropierea Instituțiilor Europene

Explozii pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, la stația de metrou Shuman și în apropierea Instituțiilor Europene

explosion_brussels_zaventem_airport_romaniabreakingnews_ro

 ACTUALIZARE RBN PRESS 10.38

5 Explozii la Bruxelles !!!  în acest moment !!!

11 morți și 30 de răniți conform presei belgiene

2 Explozii la Aeroportul  Zaventem din Bruxelles

2 Explozii lîngă sediile instituțiilor europene din Bruxelles

1 Explozie la stația de metrou  din apropierea instituțiilor europene din Bruxelles

Poliția belgiană a anunțat că cel puțin o persoană a murit și mai multe au fost rănite. Presa precizează că numărul persoanelor decedate este de cel puțin zece. La o oră după exploziile de pe aeroport, o nouă explozie a avut loc la metrou. Între timp, gradul de alertă teroristă în Belgia a fost ridicat la cel mai înalt nivel.

Video: Momentul exploziei de la Aeroportul Zaventem suprins de o camera de supraveghere

ACTUALIZARE RBN PRESS 10.00 FOTO / EFECTELE EXPLOZIEI

*****
ACTUALIZARE RBN PRESS 09.45

HAOS, PANICĂ, MORȚI, RĂNIȚI…

ACTUALIZARE 09.44

Potrivit primelor informații, una dintre bombe a explodat în dreptul biroului de check-in al companiei American Airlines. Sky News scrie că o altă bombă a explodat în zona duty free a aeroportului.

Mircea Rednic a intrat într-o intervenție telefonică la Antena 3 unde a povestit că fiica lui este prinsă pe aeroport și că este în prezent pusă la adăpost de forțele de securitate.

”În timp ce vorbeam cu fiica mea s-a auzit bomba și apoi a mai urmat una. Au fost preluați de cei de la Securitate. S-au încuiat acolo. Au căzut tavanele, este fum”, a spus Mircea Rednic.

09.30

Două deflagrații au fost auzite pe aeroportul Zaventem din Bruxelles – capitala Belgiei, marți dimineață. Aeroportul este evacuat în acest moment.
În aeroport se afla și fiica antrenorului de fotbal Mircea Rednic care în momentul exploziilor a discuta la telefon cu tatăl său.

Revenim cu detalii.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: