ROMÂNIA BREAKING NEWS

Eveniment economic de referință, pentru mediul de afaceri din Europa de Est, la Arad

Eveniment economic de referință, pentru mediul de afaceri din Europa de Est, la Arad

Între 21-23 aprilie 2017, se va desfășura, la Arad, Forumul Economic Internațional cu tema ”Dezvoltarea economică în context regional și internațional: premise, provocări, oportunități”. Organizat de către Patronatul Național Român, filiala Arad, și Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație, evenimentul economic va reuni firme din România, Republica Moldova, Ungaria, Serbia și Italia, reprezentând un prilej optim de colaborare interregională și internațională informează romaniabreakingnews.ro

„Forumul Economic Internațional de la Arad se anunță a fi un eveniment economic de referință pentru mediul de afaceri din Europa de Est. Deja și-au anunțat participarea numeroase firme din țară, Italia, Republica Moldova, Serbia și Ungaria, ceea ce ne îndreptățește să considerăm că forumul din luna aprilie va îndeplini așteptările firmelor participante. Totodată, evenimentul va reprezenta o bună oportunitate și pentru promovarea județului Arad la nivel internațională. Firmele care doresc să participe pot scrie pe adresa de e-mail: centruliad@gmail.com . La această primă ediție, nu se percepe taxă de participare”, a declarat dr.Antoniu Martin, președinte pentru România al Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: