ROMÂNIA BREAKING NEWS

Europarlamentari români, nominalizați la MEP Awards 2016 pentru activitatea lor

Europarlamentari români, nominalizați la MEP Awards 2016 pentru activitatea lor

Europarlamentarii români Laurențiu Rebega, Claudia Țapardel, Monica Macovei și Cristian Bușoi au fost nominalizați pe lista scurtă pentru câștigarea titlului de europarlamentar al anului, în cadrul competiției MEP Awards 2016, informează site-ul  mepawards.eu citat de romaniabreakingnews.ro

Astfel, Laurențiu Rebega, din partea Grupului Europa Națiunilor și a Libertății (ENL), a fost nominalizat la categoria Agricultură. Monica Macovei, din partea Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, a fost inclusă pe lista scurtă la categoria Afaceri Externe, Cristian Bușoi (grupul Partidului Popular European — PPE) a fost nominalizat la categoria Sănătate și Claudia Țapardel, din partea grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților (S&D), a fost nominalizată la secțiunea Turism.

Gala de premiere a ediției din 2016 are 19 categoriiva și va avea loc la 16 martie.

MEP Awards sunt acordate anual de publicația The Parliament Magazine membrilor Parlamentului European care s-au remarcat prin activitatea lor într-un anumit domeniu.

La Gala precedentă (2015) s-au remarcat eruparlamentarii români Victor Negrescu (PSD) și Adina Vălean (PNL), care s-au numărat printre câștigătorii premiilor pentru cei mai activi europarlamentari pe anul 2014. Victor Negrescu – europarlamentarul anului la secțiunea Agenda Digitală și Adina Vălean —  secțiunea Energie.

Publicat și editat de Gabriel Negru – romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: