ROMÂNIA BREAKING NEWS

Eroina din Covasna amenințată de un maghiar după ce a distribuit acest video patriotic

Sabina Elena, fata din Covasna care a îndrăznit să vină la școală cu bentiță tricoloră, a postat pe contul să de Facebook clipul patriotic realizat de o colegă de generație din Vâlcea pe nume Alexandra Valentina.

Eroina din Covasna amenințată de un maghiar după de a distribuit acest video patriotic (Vezi video și mesaj)Miercuri seara, Sabina a primit un mesaj plin de insulte și amenințări pentru că a îndrăznit să-și laude țara.

Contul de pe care a primit amenințarea are un nume maghiar.

Iată clipul care a stat la baza amenințărilor.

Sursa:criterii.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: