ROMÂNIA BREAKING NEWS

EROII NU MOR NICIODATĂ! …decât dacă îi UITĂM. Campanie pentru refacerea Cimitirului Eroilor Români din localitatea Corcmaz

18 Martie 2014

EROI NU MOR NICIODATĂ! …decât dacă îi UITĂM.

Campanie  pentru refacerea „Cimitirului Eroilor Români” din localitatea Corcmaz  (Crocmaz -R.Moldova)

Proiectul Cimitirul  Eroilor Romani Corcmaz

R.B.N. Press este partener media și se angajează prin aceasta să promoveze periodicatât proiectul și stadiul lucrărilor cât și lista celor care au contribuit.

Detalii și Video la www.probasarabiașibucovina.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.