ROMÂNIA BREAKING NEWS

Elevul Alexandru Bejan, de la Liceul Românesc "Lucian Blaga" din Transnistria, invinuit fara dovezi, va fi judecat azi 14 septembrie la Tiraspol

Demers către Organizaţia Naţiunilor Unite, OSCE Moldova, UNICEF, Ambasada SUA în R.Moldova, Ambasada României în Republica Moldova, Toţi elevii şi studenţii din Republica Moldova

Reamintim că pe data de 31 martie 2011 lucrătorii oficiului poştal din oraşul Tiraspol, au găsit o scrisoare fără plic adresată şefului Secţiei de Afaceri Interne a aşa numitei RMN. Conform acestei scrisori, anonimul insistă că lui să i se restituie suma de 2 300 $, în caz de refuz va avea loc o crimă.

În urma cercetărilor a fost învinuit(fără dovezi, cu încălcări de procedură juridică) Bejan Alexandru, colegul nostru de clasă. Noi, elevii clasei a XII-U din Liceul Teoretic «Lucian Blaga», oraşul Tiraspol rugăm să ne susţineţi pentru a afla adevăratul infractor şi scoaterea de sub urmărire penală a colegului nostru Bejan Alexandru, deoarece suntem convinşi că el este nevinovat. Bejan Alexandru este un băiat cu un suflet mare, binevoitor, responsabil. În orice moment este gata să acorde o mână de ajutor, fiind un bun prieten.

Vă rugăm să ne ajutaţi să dovedim nevinovăţia lui Bejan Alexandru. Noi nu avem puteri să luptăm cu sistemul totalitar din regiune.

Au semnat elevii cl XII.

(Originalul scrisorii cu semnaturi se afla la redactie)

zdg.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: