ROMÂNIA BREAKING NEWS

Elegii vizuale. Expoziție de fotografie și video la Teatrul Evreiesc de Stat în cadrul proiectului Noaptea galeriilor

Teatrul Evreiesc de Stat se alătură evenimentelor speciale în cadrul proiectului Noaptea galeriilor, aflat la a 10-a ediție, aducând în atenția publicului expoziția de fotografie și video – Elegii vizuale. Vor expune Manuela Marcovici (România) și Miri Mor (Israel), curator Carmen Iovițu.

„Elegii vizuale combină povestiri familiare și poeme / legende vizuale cu scopul de a atrage privitorul într-o lume ciudată, teatrală (și incomodă). Aceste povești investighează fie o pierdere recentă, o dramă recentă povestită prin repetiții vizuale, fie se raportează la o pierdere atemporală, invitând privitorul să pornească într-o astfel de călătorie idealistă, romantică și amețitor empatică. Prin elegiile lor vizuale si personale, fiecare dintre cele două artiste construiește un prototip de emoții și îndoieli, ceea ce duce la un moment puternic, un moment cheie de durere și furie care pornește sau dezactivează starea mentală a privitorului.” (Carmen Iovițu)noaptea_galeriilor_teatrul_evreiesc_de_stat

Vernisajul expoziției va avea loc pe 30 septembrie 2016, ora 19:00, la sediul central al Bibliotecii Metropolitane din strada Tache Ionescu, nr. 4.

Expoziția Elegii vizuale va fi găzduită de Biblioteca Metropolitană în perioada 30 septembrie – 7 octombrie 2016. Intrarea va fi liberă!

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: