ROMÂNIA BREAKING NEWS

Echipa României a ocupat din nou locul I pe națiuni la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori

Echipa României a ocupat din nou locul I pe națiuni la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori

Trei medalii de aur și una de bronz au obținut elevii români la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori,  care a avut loc din Macedonia.

Echipa României a ocupat și la această ediție locul I pe națiuni, a anunțat, marți, Ministerul Educației.

Medaliile de aur au fost obținute de Ovidiu Răzvan Hărșan și Alexandru Petrescu, ambii elevi în clasa a VIII-a la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București, și de Andrei Ioan Nicolae, în clasa a VIII-a la Liceul Internațional de Informatică din București.

Maria Alexandra Udriștoiu, elevă în clasa a VII-a la Colegiul Național „Frații Buzești” din Craiova, a fost medaliată cu bronz.

Lotul olimpic a fost însoțit și coordonat de profesorii Eugen Nodea, de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, și Ionel Vasile Pit-Rada, de la Colegiul Național „Traian” din Drobeta-Turnu Severin.

Publicat și editat de Gabriel Negru – romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: