ROMÂNIA BREAKING NEWS

Duș rece și momentul adevărului pentru Germania! 80% dintre refugiați nu au nici un fel de calificare și nici nu vor să aibă!

Duș rece și momentul adevărului pentru Germania! 80% dintre refugiați nu au nici un fel de calificare și nici nu vor să aibă!

Planul cu refugiații care vin și aduc avânt proaspăt în economia germană s-a dovedit doar un vis frumos departe de realitate. Astfel, după ce Angela Merkel a încurajat refugiații să-i ceară Berlinului azil politic, Germania începe să-și dea seama că nu tot ce zboară se mănâncă. Germania și-a greșit calculele, iar acum e la momentul adevărului, informează digi24.ro citat de romaniabreakingnews.ro

Refugiati musulmani Foto-getty

Refugiati musulmani Foto-getty

„80% dintre refugiați nu au nici un fel de calificare și o parte tot mai mare dintre ei sunt analfabeți.

Și mai dezolant este că un procent semnificativ din tinerii care vin în Germania o dată cu valul de refugiați nu au niciun tip de pregătire profesională și nici nu vor să aibă. „Trebuie să fim realiști și să vedem cu ce provocare avem de-a face fiindcă ne va fi mai ușor să rezolvăm problema”, a declarat vicecancelarul german Sigmar Gabriel.

Refugiații nu sunt atât de educați precum se credea și nici atât de dornici de muncă, spune vicecancelarul. Doar că anul trecut Germania a primit un milion dintre ei. Ce e de făcut? Se caută soluții la Davos, dar integrarea refugiaților nu e o sarcină ușoară.

Deja se vorbește mult despre eșec – eșecul de a proteja Schengen, eșecul de a a-i forma profesional, eșecul de a-i integra în societate.

Criza refugiaților, va costa Germania 20 de miliarde de euro

Și nu e vorba de bani! Germania poate eșua, deși se estimează că va plăti pe criza refugiaților undeva la 20 de miliarde de euro doar până la finele acestui an. E vorba de soluții practice, care poate vor veni, totuși, fiindcă deja discuția despre refugiați începe să fie mai sinceră. Doar că Europa mai are și-o altă problemă: timpul.

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: