ROMÂNIA BREAKING NEWS

După tancuri, …rachete cu rază lungă şi avioane de luptă – noile cerințe ale Ucrainei

După tancuri, …rachete cu rază lungă şi avioane de luptă – noile cerințe ale Ucrainei

După decizia luată la capătul unor discuţii acerbe, de  Washington şi Berlin pentru trimiterea de tancuri grele Kievului, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a cerut miercuri 25 ian, aliaţilor  occidentali și furnizarea de  rachete cu rază lungă de acţiune, precum şi avioane de luptă, potrivit AFP.

„Trebuie să permitem, de asemenea, livrarea de rachete cu rază lungă de acţiune către Ucraina, acest lucru este important. De asemenea, trebuie să ne extindem cooperarea privind artileria şi trimiterea de avioane de luptă”a îndemnat preşedintele Zelenski în discursul său zilnic, postat pe reţelele de socializare.

 

„Le mulţumesc tuturor aliaţilor noştri pentru disponibilitatea de a ne oferi tancuri moderne şi indispensabile”

 

„Cheia acum este viteza şi volumul sunt acum cheia. Viteza de antrenament a soldaţilor noştri, viteza livrărilor de tancuri (…) şi volumul de sprijin”, a subliniat preşedintele ucrainean.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: