ROMÂNIA BREAKING NEWS

Dupa ce muzica sa a fost difuzată la mai multe posturi de radio din SUA, Anglia, Germania, Italia și Africa de Sud, Daria Ștefan uimește cu un nou proiect muzical: Chain The World

După o evoluție de excepție la Next Star în două ediții consecutive în care a încântat audiență și juriul cu interpretarea perfectă a două piese din repertoriul internațional (RISE LIKE A PHOENIX – Conchita Wurs  https://youtu.be/6D4BWTg53u U & SAY YOU LOVE ME – Jessie Ware https://youtu.be/jcd2bKWfSp0 ) după ce muzica sa a fost difuzată la mai multe posturi de radio din SUA, Anglia, Germania, Italia, Africa de Sud, și apariții în reviste de specialitate din străinătate (Canada, Africa de Sud, etc.), Daria și-a propus să ajungă și la inimile publicului din România.

U & SAY YOU LOVE ME – Jessie Ware https://youtu.be/jcd2bKWfSp0,

„Chain The World” https://youtu.be/hG4Iw3lxMpQ este noul proiect muzical al Dariei, o producție Diamond Records România, fiind totodată piesa care va da titlul albumului ei de debut ce va reuni creații aparținând unor compozitori din România, Statele Unite ale Americii și Germania. Piesa este compusă de doi tineri compozitori, John Diamond și Corneliu Cădar și beneficiază de un videoclip produs de Diamond Records România ce readuce în actualitate un îndemn la pace, toleranță și iubire.

Nu rămâne decât să vă convingeți personal de talentul acestei tinere de numai 12 ani care a reușit vocea ei să încânte lumea întreagă!
www.dariastefan.ro
https://www.youtube.com/user/eurogetika
https://www.facebook.com/DariaStefanOfficial

Link Download melodie: https://www.dropbox.com/s/l3yl7i9ety11snt/Daria%20Stefan%20-%20Chain%20the%20world.mp3?dl=0 Link vizionare videoclip pe YT: https://www.youtube.com/watch?v=hG4Iw3lxMpQ

romaniabreakingnews.ro

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: