ROMÂNIA BREAKING NEWS

Două mari proiecte de infrastructură din România aprobate pentru finanțare de Uniunea Europeană

Două mari proiecte de infrastructură din România aprobate pentru finanțare de Uniunea Europeană

Comisia Europeană a aprobat două proiecte majore de infrastructură în România: unul de finanțare a primei faze a proiectului „Îmbunătățirea serviciilor de transport public de călători pe linia de metrou Berceni-Pipera”, celălalt – de elaborare a etapelor de reabilitare a DN Alexandria-Craiova.

În cazul modernizării tronsonului de metrou, lucrările cu finanțare europeană se vor derula în două etape: în prima, cheltuielile pentru achiziționarea a 24 de noi rame de metrou vor fi rambursate din fondurile alocate în perioada de programare 2007-2013.

Faza a doua a proiectului se va desfășura în perioada de programare 2014-2020 și implică modernizarea a 18 kilometri de linie dublă de metrou – potrivit unui comunicat de la Biroul Comisarului pentru Politici Regionale, Corina Crețu.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: