ROMÂNIA BREAKING NEWS

Dosarul Sirian! Casa Alba la „capătul răbdării” cu Rusia

Dosarul Sirian! Casa Alba la „capătul răbdării” cu Rusia

Statele Unite ale Americii au anunțat luni că suspendă negocierile cu Rusia în ceea ce privește încetarea focului în Siria, scrie AFP.

Rusia „nu a reușit să-și respecte propriile angajamente”, în special cele umanitare, și a fost „incapabilă să se asigure” că regimul sirian încetează bombardamentele, așa cum s-a stabilit în acordul ruso-american din 9 septembrie.

Din contră, Rusia și regimul sirian au ales să continue „o cale militară”, afirmă Departamentul american de Stat, într-un comunicat.

Pentagonul a precizat tot luni că schimbul de informații între cele două puteri vor continua pentru a evita un incident între forțele aeriene.

Tot luni, Casa Alba a afirmat că este la „capătul răbdării” cu Rusia în ceea ce privește dosarul sirian, potrivit purtătorului sau de cuvânt.

„Toată lumea este la capătul răbdării cu Rusia”, a spus Josh Earnest, purtător de cuvânt al lui Barack Obama.

„Nu mai există nimic despre care SUA și Rusia să discute” în privința Siriei, a adăugând el, calificând situația drept „tragică”.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: