ROMÂNIA BREAKING NEWS

Dorin Chirtoaca: Fostul ministru de interne al Rep.Moldova, Valentin Mejinschi ar putea fi un candidat la funcția de director al SIS (Serviciul de Informatii si Securitate al Rep.Moldova)

Dorin Chirtoaca primarul Chisinaului

„Se discută mai multe candidaturi. Poate fi o candidatură, dar numai nu din partea PL. Partidul Liberal nu are cum să propună o persoană care a avut legătură cu Partidul Comuniștilor. Decizia va fi luată în cadrul Alianței” , a spus Dorin Chirtoacă, în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

Valentin Mejinschi a activat în diverse funcții, în perioada în care la putere s-a aflat Partidul Comuniștilor. El a deținut postul de vicedirector și șef al Departamentului investigații operative al Centrului Anticorupție, iar ulterior a devenit șeful instituției. În martie 2008 a devenit ministru de Interne, în Guvernul Greceanîi, apoi a fost numit vice-primministru pe probleme de corupție și combatere a migrației și traficului de ființe umane.

Sursa: Moldova.org

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: