ROMÂNIA BREAKING NEWS

Donald Trump tranșant după întâlnirea „extraordinară” cu Putin: „nimic nu se va face înainte ca problema ucraineană şi cea siriană să fie rezolvate”

Donald Trump tranșant după întâlnirea „extraordinară” cu Putin: „nimic nu se va face înainte ca problema ucraineană şi cea siriană să fie rezolvate”

Preşedintele Donald Trump a scris duminică pe contul său de Twitter, la întoarcerea din vizita în Europa, că în timpul întâlnirii cu Vladimir Putin nu s-a discutat despre sancţiunile impuse Rusiei, iar „nimic nu se va face înainte ca problema ucraineană şi cea siriană să fie rezolvate”.

Donald Trump a descris sâmbătă întâlnirea de vineri cu omologul său rus, Vladimir Putin, drept „extraordinară”, în prima sa declaraţie după discuţia de peste două ore care a avut loc în urmă cu o zi. Întâlnirea cu Putin, prima a lui Trump faţă în faţă cu liderul de la Kremlin, a fost punctul central al deplasării preşedintelui american în Polonia şi Germania.

Preşedintele Donald Trump „examinează” viitorul sancţiunilor impuse de Statele Unite Rusiei, declara în luna mai Gary Cohn, un consilier economic de la Casa Alba.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: