ROMÂNIA BREAKING NEWS

Donald Trump este căștigătorul Alegerilor Prezidențiale din Statele Unite! „Voi fi președintele tuturor americanilor, acest lucru e important pentru mine”

Donald Trump este căștigătorul Alegerilor Prezidențiale din Statele Unite! „Voi fi președintele tuturor americanilor, acest lucru e important pentru mine”

Noul președinte al Statelor Unite este Republicanul Donald Trump, după ce a obținut susținerea a 10 electori în statul Wisconsin, anunță Washington Post și Associated Press. Contracandidatul Democrat Hillary Clinton l-a sunat miercuri dimineață pe rivalul ei republican, recunoscându-și înfrângerea în alegerile prezidențiale și felicitându-l pe acesta pentru victoria în cursa pentru Casa Albă, transmite CNN citat de Romania Breaking News.

donaldtrump„Voi fi președintele tuturor americanilor, acest lucru e important pentru mine. Celor care nu m-au sprijinit, și au fost câțiva, le transmit că am nevoie de ajutorul vostru că să unificăm țara noastră. Așa cum am spus, nu am avut o campanie, ci o mișcare la care au contribuit milioane de oameni care își iubesc țara și vor un viitor mai bun. Este o mișcare formată din americani de toate culorile, originile și credințele, care vor respect din partea guvernului și vă promit că guvernul își va servi cetățenii. Lucrând împreună, vom începe sarcina urgență de a reconstrui țară și visul american. Mi-am petrecut viața făcând afaceri și căutând profitul în întreaga lumea. Vreau să fac asta pentru țara noastră. Avem un potențial uriaș. Fiecare american va avea șansa să își îndeplinească potențialul. Țara noastră nu va mai fi uitată. Vom repara orașele și reconstrui orașele, podurile, școlile, spitalele, infrastructura. Ne vom ocupa de veteranii noștri, în sfârșit, care au fost așa loiali. Am cunoscut așa de mulți și momentele petrecute cu ei au fost printre cele mai luminate. Vom folosi talentele oamenilor noștri în beneficiul tuturor. Avem un plan economic grozav. Ne vom înțelege cu toate națiunile care sunt dispuse să se înțeleagă cu noi și vom avea cea mai puternică economie. Nu vom face compromisuri. Vom lua destinul țării în mâinile noastre și vom visa la lucruri mărețe, frumoase, din nou. Vreau să spun lumii întregi că, în timp ce vom pune interesele SUA pe locul 1, vom fi corecți cu toată lumea. Vom căuta un limbaj comun, nu ostilitate, a declarat Donald Trump.

„Este timpul să ne unim. Promit cetățenilor că voi fi președinte pentru fiecare american, iar această poziție este extrem de importantă pentru mine. Pentru cei care au ales să nu mă susțină, și au fost destui care au făcut asta, lansez un apel pentru unitate”, a mai precizat Donald Trump.

Republicanii nu au condus doar o campanie, ci o adevărată mișcare socială, formată din toți americanii care doresc ca administrația să-i servească direct pe oameni. Este timpul să ne unim ca oameni” a susținut noul președinte american.

Mai cităm din declarațiile angajament ale lui Donald Trump:

”Ne vom reconstrui infrastructura. Aceasta va ajunge de la 0 la 100. Vom da locuri de muncă la milioane de americani, care vor participa la reconstruirea infrastructurii”.

”Aceasta este o noapte istorică. Americanii au vorbit și americanii și-au ales noul campion. America are un nou președinte. Este greu pentru mine să-mi exprim onoarea pe care o simt pentru că voi servi ca vicepreședinte sub Donald Trump. Sunt mândru de președintele ales, a cărui viziune va ridica din nou America”, a precizat Pence.

”Mulțumesc. Îmi pare rău că ați așteptat, este o treabă complicată. Tocmai am primit un apel de la secretarul Clinton. Ea ne-a felicitat pentru această victorie, iar eu am felicitat-o pe ea și pe familia acesteia pentru că a luptat extrem de bine în această campanie. A luptat bine. Hillary a muncit extrem de mult pentru o perioadă lungă de timp, iar noi îi datorăm recunoștință pentru că a servit această națiune”, și-a început noul președinte discursul din Manhattan.”

Mulțimea de susținători l-a primit cu aplauze în centrul de convenție din Manhattan pe Donald Trump, scandând puternic ”USA! USA! USA”. Acesta a fost însoțit de soția și cei cinci copii, precum și de toți politicienii care au participat la campania republicană, inclusiv Rudy Giulliani, Ben Carson și Chris Christie.

Vicepreședintele Mike Pence, l-a invitat pe scenă pe Dodnald Trump spunînd că „americanii și-au ales un nou campion în această noapte istorică pentru Statele Unite.”

Ultimele secții s-au închis la 8 ora României în Alaska, dar autoritățile numără încă voturile în mai multe state, printre care New Hampshire.

Gabrile Negruromaniabreakingnews.ro

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: