ROMÂNIA BREAKING NEWS

Dodon înfuriat la culme! Ministrul armatei R. Moldova: „În toate unitățile Armatei, portretele oficialilor RM să fie înlocuite cu cele ale eroilor naționali și ai culturii române”

Dodon înfuriat la culme! Ministrul armatei R. Moldova: „În toate unitățile Armatei, portretele oficialilor RM să fie înlocuite cu cele ale eroilor naționali și ai culturii române”
Anatol Șalaru

Anatol Șalaru

Ministrul Apărării, Anatol Șalaru, a dat ordin ca în toate unitățile Armatei Naționale portretele oficialilor să fie înlocuite cu portretele eroilor naționali, ale domnitorilor sau cu imanile figurilor marcante ale culturii românești. Anunțul a fost făcut de Șalaru pe pagina sa de pe Facebook, scrie jurnal.md

„Astăzi am transmis către toate unitățile Armatei Naționale dispoziția de a înlocui portretele oficialilor Republicii Moldova (președinte, ministru, șef al MSM etc…) cu portretele înaintașilor noștri, domnitori, eroi naționali sau figuri marcante ale culturii românești”, a spus Șalaru.

Replica lui Igor Dodon nu s-a lăsat așteptată. Acesta a declarat că Șalaru nu va mai sta mult în funcția de ministru și că va ajunge la pușcărie.

„Noi înțelegem foarte bine gestul și aluziile lui Șalaru. Dacă el crede că mă atinge cumva cu asta, atunci greșește amarnic. Eu personal sunt de acord ca în toate cabinetele oficialilor din Moldova să stea portretul lui Ștefan cel Mare, ca cea mai importantă figură istorică pentru poporul nostru. (…) Șalaru nu va sta mult în fotoliul de ministru, înconjurat de „personalități ale istoriei și culturii românești”. Pentru toate ilegalitățile sale, locul lui e la pușcărie. Iar acolo, pe peretele celulei, el va avea o singură fotografie, a unui personaj român – Vlad Țepeș, cu țeapa în mână”, a scris Igor Dodon, tot pe Facebook.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: