ROMÂNIA BREAKING NEWS

Dodon convoacă grupul de inițiativă privind organizarea unui referendum de demitere a lui Chirtoacă

Liderul socialiștilor, din Republica Moldova, Igor Dodon susține că va distruge Alinața de guvernare din Chișinău. Declarația a fost făcută de Igor Dodon, cu puțin timp în urmă, în cadrul unei conferințe de presă.

Astăzi, Dodon a declarat că pe 26 februarie curent, va convoca grupul de inițiativă privind organizarea referendumului de demitere a primarului general al Capitalei, Dorin Chirtoacă. “Chirtoacă este reprezentantul AIE, iar prin acest referendum noi vom distruge Alianța de guvernare din Chișinău”, a menționat Dodon.

Totodată, liderul socialist susține că grupul de inițiativă nu va fi supus vreunui partid. “Este o inițiativă din partea societății. Referendumul este o soluție pentru situația proastă din Chișinău”, a conchis deputatul.

Reamintim că, anterior, în cadrul unui interviu pentru EPRESA, Igor Dodon a declarat că grupul de inițiativă este pregătit și așteaptă momentul potrivit pentru a lansa activitatea acestuia. “Nu dorim doar lansarea procesului, dar avem ca obiectiv demiterea lui Chirtoacă din funcția de primar general, însă trebuie să fim siguri că vom atinge acest obiectiv. Oricum, mai devreme sau mai târziu, acest obiectiv va fi atins”, spunea atunci liderul socialist. Totodată, acesta nu a confirmat dar nici nu a infirmat faptul dacă va candida încă o dată la funcția de primar al Capitalei.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: