ROMÂNIA BREAKING NEWS

DNA din România a trecut totuși Prutul! Kovesi, vizită secretă în R. Moldova

DNA din România a trecut totuși Prutul! Kovesi, vizită secretă în R. Moldova
Chiril Gaburici

Șefa DNA, Laura Codruța-Kovesi, a fost totuși la Chișinău, însă a cerut ca vizita ei să fie una discretă. A venit acum o lună, iar aici s-a întâlnit cu omologul său Viorel Chetraru și cu fostul premier, Chiril Gaburici.

Potrivit unor surse avizate, procurorul-șef al DNA a preferat să-și țină în secret vizita în Republica Moldova pentru ca subiectul  să nu fie politizat. Din același motiv a refuzat să dea curs, public,invitației lansate de fostul premier, încă la începutul lunii mai.

Vizita Laurei Codruța-Kovesi ne-a fost confirmată de mai multe surse atât de la Chișinău, cât și de la București. Cu toate acestea reprezentanții biroului de presă al DNA au infirmat categoric informația. Purtătoarea de cuvânt a Guvernului, Aurelia Peru ne-a spus că nu cunoaște detalii, iar consiliera fostului premier, Steluța Andreev, a refuzat să discute despre teme legate de activitatea sa la Guvern. Singurul care a nu e evitat subiectul a fost direcorul CNA, Viorel Chetraru care a declarat pentru Deschide.MD că deocamdată nu confirmă, nici nu infirmă faptul că a avut o întrevedere cu Laura Codruța-Kovesi, însă va reveni la subiect atunci când va reveni și din vacanță.

Amintim că Laura Codruța-Kovesi a fost invitată de premierul Chiril Gaburici în prima decadă a lunii mai. Potrivit programului care i-a fost stabilit aici, ea urma să se întâlească cu directorul CNA, Viorel Chetraru, președintele CNI, Anatolie Donciu, ministrul Justiției, Vladimir Grosu, ministrul Afacerilor Interne, Oleg Balan, precum și alți responsabili din domeniu. – Sursa: deschide.md

Editor Lena Captari / romaniabreakingnews.ro

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: