ROMÂNIA BREAKING NEWS

DNA a ajuns la fiul ex-președintelui R. Moldova, Sergiu Lucinschi. Percheziții la domiciliul acestuia din Voluntari, Ilfov

DNA a ajuns la fiul ex-președintelui R. Moldova, Sergiu Lucinschi. Percheziții la domiciliul acestuia din Voluntari, Ilfov

Procurorii DNA au făcut percheziții, luni seară, la domiciliul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului președinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi, acuzat de trafic de influență și șantaj, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Sergiu Lucinschi, în vârstă de 50 de ani, este cercetat într-un dosar în care este suspectat de săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2014 – martie 2015, potrivit unui comunicat al Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

Anchetatorii arată că efectuează cercetări vizându-l pe omul de afaceri și au făcut, luni, o percheziție domiciliară în județul Ilfov în dosarul acestuia.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Sergiu Lucinschi, fiul fostului președinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi, este implicat într-o cauză de trafic de influență și șantaj instrumentată de procurorii DNA.

El este acuzat că ar fi pretins suma de 4 milioane de euro în perioada decembrie 2014 – martie 2015.

Anchetatorii au făcut percheziții la domiciliul acestuia din Voluntari, județul Ilfov, au mai spus sursele citate.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: