ROMÂNIA BREAKING NEWS

DNA a ajuns la fiul ex-președintelui R. Moldova, Sergiu Lucinschi. Percheziții la domiciliul acestuia din Voluntari, Ilfov

DNA a ajuns la fiul ex-președintelui R. Moldova, Sergiu Lucinschi. Percheziții la domiciliul acestuia din Voluntari, Ilfov

Procurorii DNA au făcut percheziții, luni seară, la domiciliul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului președinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi, acuzat de trafic de influență și șantaj, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Sergiu Lucinschi, în vârstă de 50 de ani, este cercetat într-un dosar în care este suspectat de săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2014 – martie 2015, potrivit unui comunicat al Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

Anchetatorii arată că efectuează cercetări vizându-l pe omul de afaceri și au făcut, luni, o percheziție domiciliară în județul Ilfov în dosarul acestuia.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Sergiu Lucinschi, fiul fostului președinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi, este implicat într-o cauză de trafic de influență și șantaj instrumentată de procurorii DNA.

El este acuzat că ar fi pretins suma de 4 milioane de euro în perioada decembrie 2014 – martie 2015.

Anchetatorii au făcut percheziții la domiciliul acestuia din Voluntari, județul Ilfov, au mai spus sursele citate.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: