ROMÂNIA BREAKING NEWS

Dmitri Kiselev de la Russia Today: Nu cred că în Transnistria va începe un război

Dmitri Kiselev de la Russia Today: Nu cred că în Transnistria va începe un război

În Transnistria nu va începe un război, deși în regiune există actori care ar dori să dezghețe conflictul. Declarația a fost făcută de directorul trustului media, „Russia Today”, Dmitri Kiselev, în cadrul unei prelegeri ținute la Forumul educațional pentru tineret „Teritoriul Semnificațiilor”,transmite Agora.

„Moldova trece printr-o perioadă grea. Nu cred că guvernarea de la Chișinău, oricare n-ar fi ea, este gata să accepte calea aleasă de Kiev. De altfel, ar ajunge la un rezultat foarte trist, deoarece ar fi o cale care duce nicăieri”, a declarat Dmitri Kiselev.

Potrivit acestuia, „situația în Republica Moldova nu este la fel de dramatică (cum e în Ucraina, -n.r.), deși una foarte dificilă. Există o blocadă sălbatică a Transnistriei”.

„Nu aștept să se înceapă acolo un război. Admit că în regiune există actori care ar dori să dezghețe conflictul, dar nu mă aștept la asta”, a conchis Kiselev.

Publicat de romaniabreakingnews.ro / Sursa: agora.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: