ROMÂNIA BREAKING NEWS

Discuție la București despre actualitatea din Republica Moldova: întâlnire cu Ana Gutu, președintele Partidului unionist DREAPTA

Discuție la București despre actualitatea din Republica Moldova: întâlnire cu Ana Gutu, președintele Partidului unionist DREAPTA

ANA_GUTU_la_Bucuresti

Partidul unionist DREAPTA, din R. Moldova invită publicul și presa din România, în ziua de Vineri – 15 aprilie, în Centrul Vechi pe Str. Covaci nr.8, de la ora 18.00, la o întâlinire informală cu doamna Ana Guțu, președintele partidului unionist DREAPTA, pentru discuții informale despre ultimele evenimente politice de la Chișinău, criza politică profundă cu care se confruntă R. Moldova, discreditarea totală a partidelor aflate acum la guvernare și apariția unor noi actori pe scena politică, provocările interne și externe cu care se confruntă R. Moldova, se arată într-un comunicat transmis redacției Romania Breaking News – RBN Press.

Partidul unionist DREAPTA, înregistrat recent la Chișinău, militează deschis pentru Unirea Republicii Moldova cu România, pledează pentru continuarea parcursului european al R. Moldova și susține implementarea unui set de reforme structurale ambițioase care ar permite depășirea dezastrului socio-economic cu care se confruntă actualmente guvernul de la Chișinău și populația dintre Prut și Nistru.

DREAPTA recunoaște rolul deosebit pe care îl joacă Diaspora și generația tânără pentru asigurarea unui viitor prosper și demn al acestei țări, drept urmare în conducerea formațiunii fiind promovate multe persoane tinere și mai mulți reprezentanți ai Diasporei stabiliți de mai mulți ani în Franța, Italia, Germania, Spania, Canada, Portugalia, SUA etc.
Încurajăm dialogul deschis și adresarea tuturor întrebărilor care vă frământă se mai arată în comunicatul Partidului Unionist DREAPTA.

romaniabreakingnews.ro

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: