ROMÂNIA BREAKING NEWS

Diaspora solicită președintelui Iohannis să ia atitudine faţă de derapajele CCR și să fie mai atent la nevoile lor

Diaspora solicită președintelui Iohannis să ia atitudine faţă de derapajele CCR și să fie mai atent la nevoile lor

Mai multe organizaţii de români din diaspora s-au solidarizat cu cele 21 de ONG-uri şi grupuri civice care i-au solicitat preşedintelui Klaus Iohannis să ia atitudine faţă de derapajele CCR, să apere Justiţia şi lupta anticorupţie, potrivit unui comunicat trimis redacției pentru Diaspora a agenției de presă romaniabreakingnews.ro

Potrivit comunicatului, Grupurile Ştafeta Steagului Uniunii Europene, #Rezist Birmingham WMW, #Rezist Milano, România Aş We Want it – Milano, Italia, #Rezist Munchen, d-na Mihaela Moreanu – Torino, Italia şi Rezist Zurich susţin fără rezerve scrisoarea celor 21 de asociaţii din România adresată preşedintelui Klaus Iohannis pe teme legate de iniţiative al puterii actuale pe subiectele justiţie şi anticorupţie, publicată în presa centrală din România. Totodată, organizațiile în cauză îi solicită președintelui Klaus Iohannis să fie mai atent la nevoile lor.

„Îi solicităm preşedintelui Klaus Iohannis să susţină prin mijloacele care îi stau legal la dispoziţie reprezentarea adecvată a românilor din diaspora atât în cadrul procesului electoral, cât şi prin numărul de parlamentari ce reprezintă diaspora în Parlamentul României” se arată în comunicat.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.