ROMÂNIA BREAKING NEWS

Dezinformările de la Antena 3 și România TV sunt taxate dur. Trei branduri puternice își retrag reclamele de la cele două posturi

Dezinformările de la Antena 3 și România TV sunt taxate dur. Trei branduri puternice își retrag reclamele de la cele două posturi

Președintele Asociației Frontline Club Bucharest, Raluca Feher, un nume greu în advertisingul din România, anunță că trei branduri importante își retrag reclamele de la Antena 3 și România TV.
Conform celor declarate de Ralucai Feher, cele trei branduri care renunță să mai plătească publicitate celor două posturi sunt: Procter & Gamble, Zdrovit și Glaxo. Fiecare dintre acestea furniza reclame pentru o gamă largă de produse.

„Ultimele știri sunt că P&G, Zdrovit și Glaxo spun taitai televiziunilor mincinoase. Niște nebuni, cum riscă ei să nu mai vândă nimic. Să îi felicităm pentru nebunie. Ura”, a anunțat Feher pe Facebook.

Informația este confirmată parțial și de Pagina de Media. Potrivit unei monitorizări realizate de acest site, reclamele de la Procter & Ganble nu s-au mai regăsit la România TV și duminica trecută.
O serie de branduri ale clienților de publicitate nu s-au mai regăsit, duminică seara, în pauzele pentru reclame ale postului România TV, față de duminică precedentă (seara primelor proteste ample de stradă anti-gratiere). Printre acestea, Coca-cola, Pepsi și mărci ale Procter&Gamble.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: