ROMÂNIA BREAKING NEWS

Destinațiile românești se ating alegând rutele ocolitoare… Dumitru Bădița vă invită la lansarea cărții sale: "Rute ocolitoare"

Citeodata, datorita punctelor cardinale , a istoriei sau a unor destine umane incredibile , destinatiile romanesti se ating alegind rutele ocolitoare. Cineastul si scriitorul DUMITRU BADITA s-a incumentat sa redea astfel de vieti , colindind intre Rezina la Nistru, pina dincolo de Carpati, in Transilvania. A zabovit mai mult in Basarabia, cum a facut-o si in seria sa de filme, intitulata duios „Spre vest, spre tara mama „,aplecindu-se asupra romanilor ramasi , pentru o vreme, straini in propria lor tara. Reportajele sale sunt alerte, pentru ca stie sa vada si veridice , pentru ca stie sa si asculte .

Va invitam , alaturi de Editura Tracus Arte care ne ofera volumul sau „Rute ocolitoare” ( 2014) la lansarea de carte ce are loc miercuri 19 noiembrie 2014 , ora 18:00 la Clubul Taranului din cadrul Muzeului Taranului Roman.

Evenimentul este organizat de Institutul Frații Golescu, prin președinte Mihai Nicolae

Vă asteptăm dragi români.

Lansare Dumitru Badita

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.