ROMÂNIA BREAKING NEWS

Home Anunțuri

Anunțuri

***

4.aprilie 2016

Redacția RBN Press renunță la serviciul de presă Flux News Md, asociat România Breaking News.
Flux News Md – Grup de editori dedicați monitorizării și culegerii materialelor de presă, relevante pentru și despre spațiul cuprins în granițele Republicii Moldova și al spațiului răsăritean din vecinătate.

Redacția mulțumește totodată celor care au realizat materialele aferente Flux News MD respectiv:

Lena Captari (R. Moldova)
-Redactor Editor Flux News MD

Daniel Cristea (România)
-Redactor / Editor Flux News MD

Andrei Lisenco (R. Moldova/Găgăuzia)
-Editor Flux News MD

***

Azi, 23 iulie 2015, după o scurtă oprire a portalului de presă, oprire necesară pentru remedierea unor probleme tehnice, am revenit on-line, cu mențiunea că încă se lucrează, timp în care materialele publicate pot fi accesate. Fluxul de știri și articole urmează a fi reluat după remedierea completă.

Date despre succesul în creștere al interesului manifestat de către cititori, pentru romaniabreakingnews.ro, care a depășit cifra de 30.000 de mii de cititori unici pe zi, în luna iunie a.c., vor fi publicate în curând.

***

29 aprilie 2015 /Declarație de presă, privind un caz de impostură

*o întrebare retorică:  „cine ești de fapt dumneata, domnule Dacian Dumitrescu? …Bogdan sau Dragoș sau cum te mai prezinți?”

IMPOSTÚRĂ s.f. Înșelătorie, minciună. ♦ Situație în care se află cineva care vrea să înșele buna-credință a altora. [< fr. imposture, it. impostura].”

Stimați domni, stimate doamne,

Din datorie și respect față de adevăr și domniile voastre, cei care ne citiți și ne sprijiniți, suntem obligați de împrejurări nedorite de noi, să luăm atitudine fără echivoc, față de o situație intolerabilă, determinată de impostura  unui domn care se prezintă în diverse ocazii și la diverse manifestări cu numele Dacian Dumitrescu sau Dragoș, Bogdan (și multe alte nume), care dă de înțeles audienței că este de la publicația noastră de presă online Romania Breaking News – romaniabreakingnews.ro, „trimis” sau în „nume personal”, în calitate de „redactor Șef Adjunct”, cum îi mai place să se prezinte. Mai mult, în diverse ocazii, Dacian Dumitrescu se prezintă ca proprietar de drept și finanțator al portalului de presă R.B.N. și chiar solicită  diverse sume de bani pentru sprijinirea publicației noastre.

Prin urmare, suntem nevoiți datorită repetatelor sesizări pe care le-am primit pe diverse căi, referitor la prezența domnul Dacian Dumitrescu la diverse conferințe și manifestări și intervenția acestuia din auditoriu cu întrebări si diverse precizări, recomandându-se de la „romaniabreakingnews.ro”, să declarăm următoarele:

Dacian Dumitrescu NU este proprietar așa cum se pretinde, NU face parte din redacția R.B.N. Press, NU este colaborator, NU contribuie și NU sprijină în nici un fel, intelectual, material sau în vreun alt fel portalul de presă romaniabreakingnews.ro .

NU a fost mandatat de către proprietarul de drept al portalului, să reprezinte sau să ceară bani în numele și pentru sprijinirea portalului de presă.

Menționăm totodată că domnul Dacian Dumitrescu a făcut parte din redacția R.B.N. Press din anul 2012 până în luna noiembrie 2014, când s-a renunțat la serviciile acestuia datorită unor motive imputabile exclusiv domniei sale și pe care din respect față de o anumită conduită ce ne-am asumat-o ca publicație nu le vom numi sau enumera.

În consecință, facem această declarație pentru clarificare și cunoaștere dar și ca un avertisment pentru cel vizat, pentru care repetarea situației se va lăsa cu urmări legale.

29 aprilie 2015

Redacția România Breaking News – R.B.N. Press