ROMÂNIA BREAKING NEWS

Deslipirea Transilvaniei de România! Video: Cum finanțează Moscova organizația revizionistă maghiară 64 de Comitate

Deslipirea Transilvaniei de România! Video: Cum finanțează Moscova organizația revizionistă maghiară 64 de Comitate

O organizație care militează pentru refacerea Ungariei Mari și coalizează în jurul ei sute de tineri secui din Transilvania este susținută financiar atât din România, cât și pe filiera rusească, arată RISE Project într-un documentar.

Documentarul integral pe riseproject.ro/documentar-autonomie-si-petarde

Video AUTONOMIE SI PETARDE – documentar RISE Project

În ultimii ani, membri ai Mișcării Tinerilor Maghiari din cele 64 de Comitate (HVIM) au deturnat mitinguri, s-au încăierat cu jandarmii, au vrut să detoneze o bombă artizanală în mijlocul unei parade militare și să arunce în aer o conductă de gaze care leagă Ardealul de restul țării.

Doi dintre liderii locali ai HVIM sunt judecați în prezent pentru presupuse acte de terorism, în timp ce liderii din Ungaria sunt declarați indezirabili pe teritoriul României. RISE Project a investigat o parte din activitățile aceste organizații fantome și a aflat că în spatele ei stă un lanț de interese care trece prin Budapesta și se oprește la Moscova.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: