ROMÂNIA BREAKING NEWS

Amenințări de peste Prut! Artur Reșetnicov, fost director al Serviciului de Informații și Securitate, îi cere lui Traian Băsescu să renunțe la retorica unionistă, amenințând cu dezmembrarea teritorială a României

,

Replica INCREDIBILĂ a fostului șef al SIS-ului modovenesc pentru Băsescu: Potolește-te, că de altfel România va trebui să întoarcă ceea ce nu-i aparține!

Deputatul PCRM (Partidul Comuniștilor din Republica Moldova) Artur Reșetnicov, fost director al Serviciului de Informații și Securitate, îi cere lui Traian Băsescu să renunțe la retorica unionistă, amenințând cu dezmembrarea teritorială a României.

„România a început să promoveze această politică de prin anul 2007 și cunosc acest lucru nu din auzite”, a postat Reșetnicov pe una din rețelele de socializare.

„Nu știu, însă, dacă Băsescu înțelege că aprinde un nou fitil în regiune? Bine, nu ține cont de Moldova, dar își dă seama cum vor reacționa Ungaria și Ucraina? Potolește-te Băse, că de altfel va trebuie ca România să întoarcă ceea ce nu-i aparține: Iașiul, Suceava și întreaga Moldovă de peste Prut”, a mai scris Reșetnicov.

Reamintim că președintele României, Traian Băsescu, a declarat, într-un interviu pentru TVR 1 că următorul proiect prentru București, după integrarea în UE și NATO este “reîntregirea țării”.

“România a avut un proiect fundamental de țară, intrarea în NATO. A avut un al doilea – intrarea în UE, cred că al treilea proiect fundamental trebuie să fie unirea cu Republica Moldova. Indiscutabil, a mai spus președintele României.

“Un popor, când are ocazia să fie împrenă, nu va renunța. Nu mizez pe oameni politici, toată acțiunea mea legată de Republica Moldova a fost legată de ideea că poate ne vom uni, știu că nu e momentul acum, dar acest lucru se va întâmpla, pentru că sângele apă nu se face”, a conchis Traian Băsescu.

abcnews.md

N.R.

Artur Reșetnicov a fost documentat de serviciile Speciale ale României încă de acum câțiva ani drept agent FSB(Serviciul de Securitate al Federației Ruse), la origine evreu-rus, comunist fost consilier și tovaraș de băutuăra și nelegiuri al lui Vladimir Voronin. Artur Reșetnicov este și cetățean al României, bucurându-se din plin de beneficiile unui pașaport românesc.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

  • Doru Dascalu spune:

    Dacă tăcea filozov rămânea. Aceşti gurişti aşa zişii politicieni de modă nouă, se căcau pe ei de frică la auzul că sunt chemaţi de secretarul de partid BOB. Odată cu căderea comunismului s-au şmecherit toţi. Numai poţi să scoţi mula afară că se reped cu gura în ea. Se sparg în băşini de mari cunoscători în ale puliticii. Bă ageamiilor, şi Băsescu şi moldoveanul fost mare sculă de basculă(adică slugă), voi sunteţi nişte terchea berchea, nişte nimicuri. Lumea nu o conduceţi voi bă. Ordinele vin din altă parte. Şi dacă se lucrează la globalizare, nu cred că se vor împiedica ei de nişte tupeişti care se cred stăpâni pe ciolănaşul lor mic acolo. O să vă ia ciolanul cât de curând. Vai de capul popoarelor care au votat aşa conducători. Credeţi voi bă ăştia puliticienii lui peşte prăjit că pe nea Gică de la sculărie sau pe ţaţa Veta din ultimul sat îi interesează în ce ţară trăiesc sau cum se cheamă?! Aceşti oameni au nevoie doar să trăiască civilizat şi să aibă un trai îndestulat. Nu de graniţe sau de uniri au ei nevoie. E mai gustoasă mămăliga cuiva din popor dacă României i se face cadou şi Moldova şi o parte a Ucrainei şi o parte a Bulgariei şi o parte a Serbiei şi o parte a Ungariei, sau se măreşte acea mămăligă dacă România ar avea o suprafaţă de trei ori mai mare?! Bă nesimţiţilor, vedeţi bă că lumea moare de foame şi nu are spitale, nu are medicamente, nu are strictul necesar în casă, nu vă mai spargeţi băşini cu ideile voastre de idioţi.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: