ROMÂNIA BREAKING NEWS

Declarație de ultimă oră: "Ne aflăm în fața unui mare RĂZBOI. Un război cum Europa nu a mai văzut de la al II-lea Război Mondial"

Ucraina se află în fața unui „mare război” cu Rusia, în care pierderile vor ajunge la zeci de mii de morți, a declarat luni ministrul ucrainean al Apărării Valeri Gheletei, relatează AFP.
„Un mare război a ajuns în casa noastră, un război cum Europa nu a mai văzut de la al Doilea Război Mondial. Într-un asemenea război pierderile se vor calcula nu cu sutele, ci cu miile, chiar cu zecile de mii de morți”, a scris ministrul pe contrul său de Facebook.

„Trebuie să organizăm urgent apărarea împotriva Rusiei, care încearcă nu doar să câștige noi poziții în teritoriile ocupate, ci să lanseze o ofensivă asupra altor teritorii din Ucraina'”, a continuat el.

Kievul și Occidentul acuză de aproape o săptămână Rusia că a trimis trupe în estul Ucrainei – peste 1.000 potrivit NATO, 1.600 potrivit Kievului, ceea ce Moscova dezminte.

AFP

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.