ROMÂNIA BREAKING NEWS

De Ziua Națională un omagiu dedicat „puilor de lei” în emisiunea „Un Veac de la Marea Unire”

De Ziua Națională un omagiu dedicat „puilor de lei” în emisiunea „Un Veac de la Marea Unire”

Emisiunea „Un Veac de la Marea Unire” continuă în ediția dedicată Zilei Naționale a României, cu un omagiu dedicat „puilor de lei”, evocarea personalitatii lui Ionel Bratianu – conducatorul din umbra al Romaniei in perioada Marii Uniri, filmul documentar „Unirea cea Mare si un „Dialog Esential” cu Dl. Academician Victor A. Voicu, Secretar General al Academiei Romane despre apelul academicienilor romani in apararea identitatii, independentei, unitatii si suveranitatii nationale si alte subiecte foarte interesante. Va dorim vizionare placuta!

Din aceiași serie realizată de Dr. Alba Catrinel POPESCU:

(8) Video: Despre apărarea identităţii, suveranităţii şi unităţii naţionale cu Acad. Gheorghe Păun, Armistiţiului de la Focşani și Calea Învingătorilor într-un nou episod „Un veac de la Marea Unire”

(7) Video: Andrei Mureșanu („Deșteaptă-te române…”), Carol Pop de Szatmary – pionierul jurnalismului de razboi și Ambasadorul Dumitru Preda în lecția de istorie – Un Veac de la Marea Unire

(6) Tratatul de la Trianon, relaţiile româno-ungare și Ideologului Marii Uniri, cărturarul şi omul de stat Vasile Goldis în cea de a șasea ediție a emisiunii „Un Veac de la Marea Unire”

(5) UN VEAC DE LA MAREA UNIRE – Prinţul Barbu Ştirbei, eminenţa cenuşie a primei jumătăţi de secol XX românesc, cinematografia de război și Ambasador Ion M. Anghel, părintele dreptului consular şi diplomatic românesc

(4) Personalitatea G-ral. Ioan Emanoil Florescu, despre mercenari versus militari, patriotism și profilul psihologic al ofiţerului de informaţii cu G-ral. Gheorghe Savu, de Ziua Armatei Române în emisiunea „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE”

(3) Inocenţiu Micu Klein, întemeietorul gândirii politice românești moderne, tradiție și identitate națională în partea a III-a a emisiunii „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE”

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: