ROMÂNIA BREAKING NEWS

„DE VORBĂ CU ROMÂNII ROMÂNIEI MARI, PE CALEA UNIRII” eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri a Românilor la Craiova

Motto „Popoarele Austro-Ungariei, ale căror locuri printre națiuni le dorim garantate și asigurate, ar trebui să beneficieze de cea mai liberă posibilitate de dezvoltare autonomă. România, Serbia și Muntenegru (...) teritoriile ocupate restabilite; (...)” - Extras din punctele X și XI al Declarației în 14 puncte a Preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Woodrow Wilson, din 8 ianuarie 1918
„DE VORBĂ CU ROMÂNII ROMÂNIEI MARI, PE CALEA UNIRII” eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri a Românilor la Craiova

TRANSMISIE IN DIRECT

PARTEA FINALA

Partea a 2 – a

Partea I

În întâmpinarea aniversării Centenarului Marii Unirii a Românilor, Asociația Culturală Pro Basarabia şi Bucovina alături de Consiliul Mondial Român, cu binecuvântarea Mitropoliei Olteniei, în parteneriat cu Universitatea din Craiova, Asociația Generală a Inginerilor din România – AGIR și Asociația Europeană de Studii Geopolitice și Strategice „Gheorghe I. Brătianu”, organizează în ziua de 10 noiembrie 2017, la Craiova,  Colocviul „DE VORBĂ CU ROMÂNII ROMÂNIEI MARI, PE CALEA UNIRII”reprezentând o întâlnire de suflet cu Bucovinenii şi Basarabenii craioveni şi cu invitaţii speciali din Regiunea Cernăuţi /Ucraina, Republica Moldova și România informează romaniabreakingnews.ro citând un comunicat al Asociației Culturale Pro Basarabia și Bucovina trimis redacției RBN Press.

Evenimentul va avea loc la Casa Universitarilor din Craiova, Calea Unirii, Nr. 57, cu începere de la ora 9:00 și va cuprinde în intervalul orar 9:30-14:00, evocări asupra perioadei istorice 1918-1944 și anii imediat următori, evocări asupra „Declarației de independenţă a R. Moldova și Concluziile privind pregătirea Aniversării Centenarului Marii Uniri la Craiova și va fi transmis în direct pe romaniabreakingnews.ro

Potrivit organizatorilor, agenda va cuprinde următorul program de desfășurare: 09:00 – 09:30 – Înregistrarea participanților, 09:30 – 11:30 –  Evocări, 11:30 – 12:00  – Pauză, 12:00 – 14:00 – Evocări, 14:00 – 14:30 – Concluzii, 14:30 – 15:15 – Socializare și schimburi de impresii, 15:30 – 15:50 – Conferință de presă asupra evenimentului desfășurat și comunicarea CONCLUZIILOR – transmisă în direct.

Evenimentul va fi transmis în direct pe romaniabreakingnews.ro  în intervalul orar  10:00 – 11:30 și 15:30 -15:50, cu precizarea că pot interveni schimbări în orarul transmisiei în funcție de schimbările operate sau solicitate de către organizatori.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: