ROMÂNIA BREAKING NEWS

De ce sunt eu mândru că m-am născut român?

Țara mea, România, are mari probleme de la revoluție încoace, nu stau sa le enumar, nu asta e scopul acestui articol, insa cea mai mare problema, din punctul meu de vedere, este aceea de indentitate.

Dupa ce au vazut cum se traieste afara (dar nefacand nimic pentru Romania ca sa fie la fel), un mare numar de conationali au inceput sa denigreze tara.

Unii din lipsa de cultura generala, istorie, altii din rautate, insa toti spun cam acelasi lucru: mi-e rusine sa spun ca-s roman, tara mea e de rahat, etc.

La acestia se adauga si un numar mare de gunoaie ce au interese sa denigreze tara mea, de genul celor ca Soros si ONG-urile lui, maghiarii autonomiști din partidele maghiare si multi altii.

Multe din argumentele acestor specimene par a fi adevarate, tara e la pamant, romanul are toate problemele din lume, insa, daca ai IQ-ul mai mare decat al unei gaini si o educatie cat de cat, incepi sa gasesti foarte multe contra-argumente, am să le expun mai jos:

Romania si romanii nu s-au dus niciodata peste alte popoare in scopul de a-i inrobi, de a le lua pamanturile, de a-i coloniza. Poporul roman NU este un popor de criminali precum alte natii. Noi, românii, avem un respect pentru viață.

Poporul roman este un popor inteligent, detine la nivel mondial mii de patente pentru inventii, ocupa locuri fruntase in mii de companii importante, medici, ingineri, IT-isti, etc, suntem peste tot fruntasi!

Poporul roman este un popor ospitalier, nu este un mit, nu exista tara pe pamant in care minoritatile etnice sa aiba mai multe drepturi ca la noi, poporul roman iubeste oamenii, le doreste binele atunci cand acestia vor sa locuiasca langa noi.

Istoria tarii mele ma face mandru, avem peste 2000 de ani de existenta dovedita istoric, avem mii de lupte cu dusmani nenumarati, am aparat nu doar pamantul nostru, am fost aliati de nadejde impotriva imperiului otoman si a altor invadatori, de multe ori am fost singura sansa, singura pavaza in fata acestor migratori.

Poporul meu v-a aparat si pe voi, cei care astazi vreti pamanturile noastre, resursele noastre, vreti totul de la noi! Armata romana a eliberat ungurii, le-a intrat in capitala victorioasa, a hranit poporul infometat de razboi, nu le-a jefuit satele, nu le-a masacrat popolatia, nu le-a violat femeile!

Sunt mândru de ei!

Tara mea are resurse, nenumarate, gaze, petrol, carbune, fier, cupru si mult aur, etc, destule resurse pentru a asigura independenta energetica pentru cateva generatii de acum inainte. Tara mea are munti, are campii, are mare, are rauri si un fluviu, are de toate pentru a nu-i trebui nimic de la altii.

Țara mea este frumoasă.

Poporul meu este muncitor, peste tot unde merge este apreciata munca pe care o face, nu cere multi bani, invata repede limba locului, respecta identitatea locului in care se afla, nu cere autonomie ca hunii, nu cere drepturi in plus, dimpotriva, de cele mai multe ori are mai putine decat ceilalti. Cu toate astea, munceste si indura, nu se rascoala, nu vrea probleme, la fel ca si acasa la el, vrea doar sa fie lasat in pace, sa-si poata castiga linistit existenta. Sunt mândru de muncitorii români, îi admir!

Sunt atat de multe motive pentru care sunt mandru de tara si de poporul meu, incat ar trebui sa scriu o carte, ar fi una groasa, insa nu vreau sa va plictisesc, vreau doar sa atrag atentia asupra nenumaratelor motive pentru care merita sa iubesti Romania si pe romani. Suntem un popor minunat, greu incercat de istorie, suntem o tara demna de tot respectul, mai ales al europenilor, pe care i-am pazit de multe ori in istorie, suntem egali, suntem europeni.

Singurul lucru cu care trebuie să ne rușinăm ca români este clasa politică mafiota și trădătoare, este cea mai mare rușine din istoria României!

Da, pe aceasta o detest si o expun peste tot unde merg!

Faceti la fel, Romania si romanii NU sunt precum clasa politica aservita si vanduta intereselor straine! Trăiască Nația!

– de Vocea Natiunii /Sursa: stareanatiunii.com

*N.R. Articolul acesta a fost modificat pe alocuri pentru a nu trece peste ceea ce considerăm noi a fi un prag al decenței. Puteți citi materialul așa cum a fost scris accesând sursa. Vă mulțumim pentru înțelegere.

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.