ROMÂNIA BREAKING NEWS

Dan Balan către o fană la un post TV din Ucraina: Limba moldovenească nu există!/ VIDEO

Interpretul moldovenean, Dan Balan, fiind invitat la o emisiune la postul TV ucrainean „1+1”, a dat o lecție tuturor politicienilor moldoveni, care continuă să promoveze existența așa numitei limbi moldovenești.

Interpretul a fost întrebat de o telespectatoare de ce în ultima vreme cântă doar melodii rusești și când va reîncepe să compună în moldovenește. Reacția lui Dan Balan a fost una promtă. „În primul rând, nu există limbă moldovenească. Există limba română și dilalectul moldovenesc, așa cum există dialecte în ucraineană sau engleză”, a răspuns interpretul.

În continuare, acesta a menționat că noul său album conține două melodii în limba rusă și una în română.

video: Dragoș Galbur


Dan Bălan – Сніданку з 1+1 de Drago_Galbur

 

sursa Moldova.org

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: