ROMÂNIA BREAKING NEWS

Daimler a inaugurat o nouă unitate de producţie în oraşul Cugir

Daimler a inaugurat o nouă unitate de producţie în oraşul Cugir

Daimler a inaugurat o nouă investiţie de 36 milioane euro, la Cugir. Concernul Daimler a inaugurat oficial, joi, o nouă unitate de producţie în oraşul Cugir, o investiţie de 36 de milioane de euro, în urmă căreia au fost create 200 de noi locuri de muncă, au anunţat, printr-un comunicat AGERPRES, reprezentanţii companiei.

Potrivit sursei citate, Star Transmission, filială a grupului Daimler, îşi continuă strategia de dezvoltare sustenabila în România, prin deschiderea celei mai noi unităţi de producţie la Cugir.

În noua hală de la Cugir, cu o suprafaţă de 11.000 metri pătraţi, Star Transmission a început producţia în serie a patru modele diferite de roţi planetare pentru cutia în nouă trepte de viteză 9G-Tronic. Aceasta din urmă se produce tot în România şi în judeţul Alba, în Sebeş, unde concernul german a finalizat, la începutul anului trecut, o investiţie de 300 de milioane de euro, cu oportunităţi de lucru pentru 500 de noi angajaţi

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: