ROMÂNIA BREAKING NEWS

Dacian Cioloș: „Teroriștii s-au folosit de cartele PrePay din România!”

Dacian Cioloș: „Teroriștii s-au folosit de cartele PrePay din România!”

Premierul român – Dacian Cioloș a dezvăluit duminică în cadrul unei dezbateri televizate la postul de teliviziune ProTV, necesitatea unui control mai bun al vânzării cartelelor PrePay, adăugând că în perioada următoare ministrul Justiției și cel al Internelor vor aduce în atenția Executivului „aceste elemente”

„Ei se plâng (autoritățile responsabile — n.r.)… știți discuția veche apropo de cartelele PrePay. De exemplu, înțeleg că România e una din puținele țări din Uniunea Europeană care vinde încă cartele PrePay fără un control de identitate. Înțeleg chiar că au fost folosite în ultima perioadă cartele PrePay din România în pregătirea unor atentate în altă parte, în Uniunea Europeană, tocmai pentru că există această flexibilitate în România”, a spus premierul Dacian Cioloș

Premierul a mai adăugat că ministrul Justiției și ministrul de Interne vor aduce în atenția Executivului „aceste elemente”, urmând să fie puse în discuție. „Să nu aibă cineva intenția că vrem să facem ceva pe ascuns, să punem o presiune asupra opiniei publice”, a mai spus primulministru.

One Comment

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: